Corona Consult

Managing Corona… een barre ontdekkingsreis voor ondernemers.

Corona en de daar aan gerelateerde overheidsmaatregelen stellen MKB ondernemers voor een extra zware verantwoordelijkheid voor bedrijf en medewerkers.

Niemand heeft ervaring op dit terrein. Als MKB ondernemer, ben je een ontdekkingsreiziger, die de koers moet bepalen zonder landkaart.
Hoe borg ik de continuïteit? Hoe motiveer je thuis werkende medewerkers? Wat kan ik doen voor m’n klanten? Biedt de situatie ook kansen? Enzovoort.

Als Consularissen, collega ondernemers met langjarige ervaring in het MKB, zijn wij ons dit meer dan bewust.
Pasklare antwoorden zijn zijn er niet, maar door er over te praten ervaren collega ondernemers kom je altijd verder!  Ook in deze onzekere en moeilijke tijden.

 

Wij zijn ons ervan bewust, dat veel MKB ondernemers zich op dit moment buigen over deze nieuwe werkelijkheid en er daarbij vaak alleen voor staan. Daarom vinden wij het onze maatschappelijke plicht om juist ook nu onze kennis, kunde en ervaring in te zetten. Voor de ondernemer die online wil sparren, zijn onze betrokken Consularissen vanaf nu beschikbaar voor een kosteloos advies.

U kunt zich aanmelden door hieronder uw gegevens in te vullen met als bericht “Corona Consult”. We nemen dan zo snel mogelijk contact met op.

Klik hier om terug te keren naar de Homepage

Aanvraag Corona Consult

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.