De Consularis en SubsidyCloud gaan samenwerking aan.

Stichting de Consularis ondersteunt al meer dan 20 jaar MKB ondernemers met LEF als sparringpartner, klankbord, coach of lid van RvA. Zij gaat een unieke samenwerking aan met online subsidie-aanvraag en -advies van SubsidyCloud.

Voorzitter Bert van der Weide van Consularis ziet veel toegevoegde waarde voor de MKB bedrijven, die begeleid worden door zijn door de wol geverfde ondernemer collega’s. “De financiële steun door middel van subsidies gaat onze relaties enorm ondersteunen om hun groeiplannen te realiseren”.

Subsidie-aanvragen bij SubsidyCloud kan van enkele duizenden euro’s tot meer dan een miljoen. Het is een eenvoudig online proces dat begint met een scan, waarna vervolgens via een dashboard, op basis van slimme algoritmen, de verschillende mogelijke subsidies, gepresenteerd worden. Op No Cure No Pay basis begeleiden de adviseurs van SubsidyCloud vervolgens de gehele aanvraag. “De samenwerking met Consularis is een perfecte aanvulling op onze advies tool,” aldus CEO/Founder Bastiaan Kleiberg. “Nu kunnen we onze klanten, naast het realiseren van subsidie, laten begeleiden bij het succesvol gebruik maken hiervan voor hun onderneming via sparren en klankborden met ervaren bewezen succesvolle ondernemers”.

Volgens Founder Willem Maas laten te veel ondernemers nog subsidies liggen, tijd om er verandering in te brengen. Klik op de deze link voor achtergrondinformatie op de Kamer van Koophandel.
Meer informatie?, klik op de contactknop hieronder.

Er zijn 3 consularissen met expertise op het gebied van FI: Financiën, Administratieve organisatie & ICT

Andere thema's van

  • “Verkeerde prikkels”

    SB: Strategie & Beleid,

    hoe je je medewerkers onbedoeld op het verkeerde spoor zet. In een organisatie hebben we..

    Lees meer