Paul van Dam

Ondernemer, jurist en herstructureringsdeskundige.
Bedrijfsopvolging & -overname
BO
Financiën, Administratieve organisatie & ICT
FI
Reorganisatie & Crisismanagement
RC
Contact

Paul van Dam

Woonplaats:
Maarssen
Provincie:
Utrecht
Opleiding:
Nederlands Recht, Univ. Utrecht, register valuator
LinkedIn

Profiel

Iets nieuws leren; zoeken naar een oplossing voor een probleem; commitment krijgen voor een plan en ondanks tegenslagen of problemen samen met anderen het gesteld doel bereiken.

Als ondernemer zet Paul zijn tanden graag in nieuwe uitdagingen. Het opzetten, uitbouwen en structureren van middelgrote ondernemingen vindt hij een echte uitdaging. Hoge mate van complexiteit, veeleisende klanten en nieuwe technologie maken die uitdaging voor Paul alleen maar groter. Krijgt energie van het coachen van andere ondernemers en het overdragen van kennis en ervaring.

Leerde Paul kennen als mediator in een conflict met een oud aandeelhouder. Met een scherpe analyse en zijn hulp bij het verkrijgen van financiering werd het een win-win situatie. Kan hem van harte aanbevelen voor raad van advies of als interim manager

Ervaring

In de afgelopen 35 jaar heeft Paul van Dam ervaring opgedaan met het managen van verandering en het opstarten van nieuwe activiteiten in grote en kleine ondernemingen. In de eerste 15 jaar heeft hij leiding gegeven aan reorganisaties en de introductie van innovaties bij beursgenoteerde ICT ondernemingen. Daarna tweemaal een eigen bedrijf opgezet op het snijvlak van technologie en marketing en deze beiden succesvol verkocht aan beursgenoteerde ondernemingen.

Vervolgens heeft Paul zich gespecialiseerd in het ondersteunen van andere ondernemers als interim manager en sparring partner. Wordt regelmatig gevraagd bij bedrijven in zwaar weer, het waarderen van ondernemingen en het uitvoeren van een due diligence bij overnames. Werkt daarnaast als bedrijfsjurist op afroep voor verschillende ondernemingen.

Nevenactiviteiten

  • Raad van advies verschillende MKB ondernemingen.
  • Actief in diverse netwerken van ondernemers.
  • Als ontspanning: fitness, golf en watersport.

Kom in contact met Paul

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.