Felix van Baal

Inspirator, coach en mediator
Productie, Logistiek en Huisvesting
PL
Reorganisatie & Crisismanagement
RC
Strategie & Beleid
SB
Contact

Felix van Baal

Woonplaats:
Heusden
Provincie:
Noord-Brabant
Opleiding:
HHS, Den Haag.
LinkedIn

Profiel

Inspirerend, authentiek, procesmatig, sturend, innovatief, ondernemend, rationeel, analytisch, politiek vaardig, goed in staat om met mensen te werken. Betrouwbaar, integer en pragmatisch”. Deze profiel kenmerken zijn met regelmaat vastgesteld binnen de loopbaan van Felix van Baal. Met passie voor de mens en organisatie heeft hij zich in meerdere eindverantwoordelijk functies ingezet.

Steun en toeverlaat bij mijn vastgoed vraagstuk en de realisatie van de nieuwbouw

Ervaring

  • Na zijn opleiding in de wereld van de hospitality, heeft hij meerdere functies bekleed als facilitair directeur binnen complexe organisaties.
  • Vanaf 2001 heeft hij zijn expertise binnen de bouwkolom verder ontwikkelt. Als opdrachtgever in de functie van algemeen directeur Huisvesting van de medische campus in Nijmegen (UMC st Radboud).
  • Als opdrachtnemer in de functie van directeur BAM Utiliteitsbouw zuid Nederland en aansluitend als directeur bij een Project management-en advies bureau.
  • Vanaf 2016 zet hij vanuit zijn management bv zijn expertise in ter ondersteuning van directies op (vastgoed)beleids-en beheervraagstukken.

Nevenactiviteiten

Naast diverse bestuurlijke functies heeft hij gedurende 10 jaar de begeleiding (inclusief bewind voering) van de DGA van een middelgrote technische handelsonderneming met plezier op zich genomen.

Actief bestuurslid van stichting Mazingira NL, voor goed onderwijs in Tanzania.

Kom in contact met Felix

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.